Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet

inden for 24 timer

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godt forarbejde + Godt håndværk = Godt resultat​

Vi er et tømrer- og snedkerfirma, der gennem de sidste 30 år har udført stort set alt inden tømrerfaget.

Det er vigtigt for os at arbejdet er håndværksmæssigt korrekt udført.Store som små opgaver.

At komme i gang og få gennemført en renovering, med et godt resultat kan være en lang og besværlig proces.

​Vi har gennem årene, arbejdet sammen med mange beslutningstagere og der igennem opnået mange gode og langsigtede løsninger.

I den forbindelse har vi udført mange forskellige opgaver, ja nogle af dem så mange gange, at vi kan kalde os eksperter på området.

​Det er vigtigt for os at den enkelte opgave bliver gennemgået korrekt, så alle forhold bliver belyst i dialog med vores kunder.

Vi lægger stor vægt på at det efterfølgende tilbud, er tydeligt beskrivende med alle de arbejdes opgaver der er aftalt samt at der bliver taget forbehold hvis der er arbejder som ikke umiddelbart kan gennemskues.

Står De overfor beslutningen om at renovere Deres villa eller ejendom, ville det glæde os at måtte dele ud af vor erfaring.​

​Vores målsætning, ved de opgaver vi påtager os, er et godt samarbejde med gensidig tillid og korrekt udførelse for dermed at opnå at et godt og langsigtet resultat.

​Tømrermester Bjørn Andersen

Alca-Gruppen ApS

Bregnevej 5

3500 Værløse

Telefon: 40 34 08 18

E-mail: ​​bjornandersen@e-postboks.dk

ALCA-GRUPPEN APS er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor hoved- fag- og totalentreprise.