Totalentreprise hos professionelle

Skal du bruge fagfolk til totalentreprise? Så har vi det perfekte team. Vi løser byggeopgaver som din entreprenør med speciale inden for entreprise og byggeri. Uanset om det er tag-, eller facaderenovering, om- eller tilbygning, påtager os gerne ansvaret for at udføre deres arbejde i hoved eller totalentreprise i blandt andet Værløse, Farum, Birkerød og Holte.

Vi har igennem årene opbygget et netværk af samarbejdspartner inden for alle fagentrepriser. Vi kan være behjælpelige med at koordinerer planlægningen af jeres arbejdet fra tegnebord og idegrundlag samt gennemføre arbejdet.

Der vil kun være én ansvarlig, som De skal kontakte, med ændringer eller spørgsmål, og som sørger for at byggesagen udføres som aftalt.

Nedenstående er en kort beskrivelse af de forskellige entrepriseformer som kan læses mere uddybende på Dansk Byggeris hjemmeside.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise er en samarbejdsform med en klar organisering og ansvarsfordeling ved gennemførelse af bygge- og anlægsopgaver.

Når byggeri gennemføres i totalentreprise træffer kunden kun aftale med én juridisk samarbejdspartner - totalentreprenøren. Totalentreprenøren påtager sig det fulde ansvar for både projektering, koordinering og udførelse af opgaven - til den aftalte pris, kvalitet og til det fastsatte tidspunkt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er en hovedentreprise?

Ved hovedentreprise entrerer kunden kun med én entreprenør. Styringen af byggearbejderne overgår her fra kunden til hovedentreprenøren. Projekteringsansvaret ligger imidlertid stadig hos kunden.

Hvad er en fagentreprise?

Kunden indgår typisk først aftale med arkitekt og ingeniør om projekteringen. Når projektet er klart indgår kunden entrepriseaftaler med et antal entreprenører, svarende til byggeopgavens opdeling i entrepriser. Koordinerings- og styringsansvaret påhviler kunden, som typisk bistås af eksterne rådgivere.

Ring og få et gratis tilbud

Skal du bruge eksperter ved totalentreprise? Så står vi klar med vores unikke erfaring og professionelle fagfolk. Du kan altid kontakte på telefonen ​

40 34 08 18eller på mailen alca-gruppen@hotmail.com.

ALCA-GRUPPEN APS

ALCA-GRUPPEN APS er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor hoved- fag- og totalentreprise.

facebook-logo_2506

Har du spørgsmål?

Telefon:40 34 08 18

E-mail: ​​bjornandersen@e-postboks.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alca-Gruppen ApS

CVR​: 15658282

Bregnevej 5, 3500 Værløse​

Klik her for rutevejledning