Udskiftning af vinduer i den bedste kvalitet

Vi leverer og monterer alle vindues- og dørtyper i blandt andet Værløse, Farum, Birkerød og Holte.

Men det er vigtigt at der tages hensyn til huset arkitektur, når der skal vælges nye vinduer og døre. Ligeledes om det skal være overfaldemalede træelementer eller vedligeholdsfri træ- og aluminiums elementer.

Sig farvel til varmespild med udskiftning af vinduer

Vinduer og døre er en del af husets klimaskræm. Derfor er det vigtigt med udskiftning af vinduer, hvis du har gamle vinduer. Her kan de udskiftes med energiruder.

Vi lægger stor vægt på at levere den bedste kvalitet, samt at de vinduer og døre vi tilbyder til vores kunder dansk produceret.

Da vi er forhandler af KPK døre og vinduer kan vi tilbyde at alle vindues- og dørtyper som kan ses mod forudgående aftale hos KPK virtuelle Showrom Tømmergraven 6, 2400 København SV. 

Det er muligt at besøge IdealCombi´s hjemmeside under inspiration.​

Montering af vinduer og døre

Vi lægger stor vægt på, at elementerne bliver rigtigt opmålt. Ja, vi kan faktisk prale af at vi aldrig har målt forkert til en vindues udskiftning eller vinduesmontering.

Efterfølgende søger vi for at monteringen bliver udført korrekt med mindst mulig skade på eksisterende bygningsdele og til mindst mulig gene for ejendommens beboere.

​For beboelsesejendomme, har vi en meget detaljeret handlingsplan, indeholdende tidsplan og beboervarsling, så beboerne hele tiden kan følge med i, hvordan arbejdet skrider frem.

Vore håndværkere har mange års erfaring og er vant til at tage de nødvendige hensyn i beboernes lejligheder, så ovennævnte forhold kan efterleves.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen svinger alt efter ​omfanget på opgaven og typen af vinduer. Er det f.eks. velux vinduer, energiruder eller en trejde type svinger prisen på vinduer. Dog står vi altid klar med et godt tilbud, selvom vi i forvejen har konkurrencedygtige priser. Ring og få et godt tilbud på telefonnen ​40 34 08 18 eller skriv en mail til os på alca-gruppen@hotmail.com.

Bygning med mange forskellige typer vinduer

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ALCA-GRUPPEN APS

ALCA-GRUPPEN APS er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor hoved- fag- og totalentreprise.

facebook-logo_2506

Har du spørgsmål?

Telefon:40 34 08 18

E-mail: ​​bjornandersen@e-postboks.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alca-Gruppen ApS

CVR​: 15658282

Bregnevej 5, 3500 Værløse​

Klik her for rutevejledning