Tagrenovering hos dine specialister

​Vi udfører tagrenovering på alle tage i alle materialer såsom skifer, eternit, tegl, aluminium, stål, samt zink og tagpap. Samtidig tilbyder vi også et nyt tag. Vi har over 30 års erfaring, hvorfor vi er dine eksperter ved tagreparation og tagrenovation i Værløse nær Farum og Holte.

Taget er en del af huset klimaskærm, så er det vigtigt at der er optimal isolering. Derfor er en tagrenovering med god holdbarhed nødvendig. I forbindelse med en tagrenovering indgår der for det meste, en efterisolering af handebånds loft, skråvægge og skunk vægge. Det er af stor vigtighed at tagrenovering eller udskiftning bliver monteret korrekt, så taget også er ordentlig ventileret.

Gratis tagtjek

Vores tømrer giver gerne et gratis tagtjek, hvor vi vurdere om taget bør udskiftes eller der kan nøjes med mindre reparationer. Da taget er det vigtigste værn mod vejrliget, er det af stor betydning at det jævnligt kontrolleres for utætheder, o.l., hvis det er af ældre dato. Et utæt tag kan være grobund for råd og svamp og føre til ubehagelige økonomiske konsekvenser for ejendommen.

Hvad koster tagrenovering?

En tagrenovering pris kan svinge alt efter hvilket materiale der er tale om, og hvordan den skal renoveres. Vi har til gengæld​ altid et godt tilbud klar til dig. Få et gratis tilbud ved at ringe på telefonen 40 34 08 18eller skrive en mail på mailen alca-gruppen@hotmail.com

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ALCA-GRUPPEN APS

ALCA-GRUPPEN APS er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor hoved- fag- og totalentreprise.

facebook-logo_2506

Har du spørgsmål?

Telefon:40 34 08 18

E-mail: ​​bjornandersen@e-postboks.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Alca-Gruppen ApS

CVR​: 15658282

Bregnevej 5, 3500 Værløse​

Klik her for rutevejledning